Vyhlášení soutěže Tancem proti násilí

Placeholder

Vyhlášení soutěže Tancem proti násilí

13. 2. 2018

Česká ženská lobby vyhlásila dne 4. 12. 2018 taneční soutěž Tancem proti násilí. Zapojit se mohly školy, jejich třídy a školní kolektivy či zájmové kroužky. Soutěž spočívala v natočení tanečního videa na píseň Break the Chain, která je symoblem mezinárodní kampaně proti násilí One Billion Rising a také její české verze Tancem proti násilí.

S potěšením oznamujeme, že v soutěži zvítězila taneční skupina ‚Dragons Group' ze ZŠ a ZUŠ Jablonné v Podještědí.

Skupina ‚Dragon Groups' zvítězila na základě rozhodnutí poroty, která vyhodnotila jejich provedenou choreografii jako nejkomplexnější ze všech soutěžních tanečních skupin. Porota dále ocenila množství tanečnic, které se do soutěže zapojilo.

Vítězky soutěže získaly možnost veřejně vystoupit na události Tancem proti násilí // One Billion Rising v Praze a proplacení cesty. Kromě toho obdržely vstupy zdarma do Policejního muzea a možnost navštívit Americké centrum v Praze, kde je bude čekat zajímavý program.

K vítězství gratulujeme a těšíme se na setkání.

Předsedkyně poroty: Diana Gregorová, koordinátorka České ženské lobby

Porota: Hana Stelzerová, ředitelka České ženské lobby, Ivana Antalová, projektová manažerka České ženské lobby, Johanna Nejedlová, zakladatelka organizace Konsent.

Dopis vítězné taneční skupině naleznete v příloze.

Vítězné video zde: