Česká ženská lobby zahajuje profesionalizace svých členských organizací

Placeholder

Česká ženská lobby zahajuje profesionalizace svých členských organizací

10. 9. 2016

Praha, 10. září 2016

Tisková zpráva: Česká ženská lobby zahajuje profesionalizace svých členských organizací

Od 1. září Česká ženská lobby realizuje projekt s názvem „Profesionalizace a rozvoj České ženské lobby“. Cílem projektu je rozvoj a profesionalizace samotné střešní organizace, tak i jejích členských organizací v klíčových oblastech, které vyšli z mapování jejich potřeb.

V posledních letech Česká ženská lobby prošla rozvojem, kdy z dobrovolné sítě realizující 1 – 2 akce do roka, se etablovala jako důležitý partner na poli prosazování genderové rovnosti, a to jak pro státní správu, politiky a političky, média, veřejnost, tak i mezinárodní organizace. Vývoj organizace přinesl potřebu posilnit kapacity České ženské lobby s cílem dalšího rozvoje a profesionalizace střešní organizace, posílení metodické podpory a poradenství vůči členským organizacím.

Šest klíčových oblastí projektu byly definovány na základě doporučení procesního auditu České ženské lobby a jejich prostřednictvím chceme zvýšit kvalitu a udržitelnost poskytovaných služeb členským organizacím: 

1) Posílení řízení a stabilizace organizace

2) Posílení finančního řízení organizace

3) Posílení personálního řízení a rozvoj lidských zdrojů

4) Nastavení komunikační strategie

5) Metodická podpora členských organizací

6) Zprostředkování vzdělávání členským organizacím

Doba realizace projektu je od 1. září 2016 do 31. srpna 2018 a je podpořen Evropským sociálním fondem, Operační program Zaměstnanost.

Kontaktní osoba: Hana Stelzerová, hana.stelzerova@czlobby.cz, tel.: 725 820 266,

                          Web: www.czlobby.cz

Soubory ke stažení: